27. januar 2023

Vores CFO stopper og tiltræder ny stilling som direktør

Mennesker

Den 14. september 2021 kunne vi fortælle, at vi havde fundet vores nye CFO, Vibeke Bak Solok. Efter ca. 1½ år i ATP Ejendomme fratræder hun ved udgangen af marts. 

Som CFO har Vibeke Bak Solok haft det ledelsesmæssige ansvar for Økonomi, Regnskab og IT. I samarbejdet med den administrerende direktør og den øvrige direktion har hun været med til at sætte den strategiske dagsorden og styrke organisationen i alle lag. Nu skifter hun til en anden direktørstilling udenfor ejendomsbranchen.

Om jobskiftet siger adm. direktør Martin Vang Hansen:

”Der er grund til at rette en stor tak til Vibeke, som har ydet et fantastisk bidrag til udviklingen af vores organisation og forretning. 1,5 år blev det til eller 548 dage. Men hvem tæller, når hver dag har talt? Vibeke har en stor del af æren for, at vi er lykkedes i rollen som nytænkende ejendomsejer, ikke mindst har hun højnet vores effektivitet på tværs af forretningen gennem teknologi og dataudnyttelse. Jeg glæder mig på Vibekes vegne over de nye udfordringer, der venter og ønsker hende alt det bedste for fremtiden”.

Selv siger Vibeke Bak Solok om sin tid i ATP Ejendomme:

”Da jeg i efteråret 2021 kom til ATP Ejendomme, glædede jeg mig meget til at sætte yderligere fart på den udvikling, som var godt undervejs. Jeg vidste, at der ventede mig en ambitiøs virksomhed, dygtige medarbejdere og mange spændende udfordringer. Nu hvor jeg står overfor et jobskifte, er det med lige stor glæde og stolthed, at jeg ser tilbage på min tid som CFO. For vi er lykkes med meget, og det har både været udfordrende og sjovt at være en del af. Jeg kommer uden tvivl til at følge ATP Ejendommes fortsatte fremdrift fra sidelinjen”.

Søgningen efter en ny CFO er allerede i gang. Vi glæder os til at fortælle, hvem det bliver, så snart vi kan.

  • Vibeke Bak Solok

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

John Veje

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 96 93 13 E-mail