27. november 2020

Sæder hos Falkoner Allé 7-9 på Frederiksberg
Gå tilbage

Falkoner Salen løber med prestigefuld pris til AV Awards 2020

Vores ejendomme

Ved årets AV Awards har renoveringen af Falkoner Salen vundet i kategorien ’Venue Project of the Year’. Den prestigefulde pris er et resultat af Falkoner Centrets nylige renovering og ombygning, hvor også den ikoniske sal blev opdateret både i forhold til akustik og sceneteknik.

Den 20. november løb dette års AV Awards af stablen. Under normale omstændigheder foregår prisoverrækkelsen som et stort anlagt show i London, men i år var afholdelsen coronasikret og foregik via livestream. AV Awards er en årligt tilbagevendende begivenhed, der hylder innovation, teknisk kreativitet og høj international klasse i det teknologiske spændingsfelt, der understøtter koncerter, events og konferencer. I alt dystes der i 31 kategorier, hvoraf Falkoner Salen løb med sejren i kategorien ‘Venue Project of the Year’.

Oprindelig arkitektur opdateret til 2020 standarder
I 2017 besluttede ATP Ejendomme at renovere, udvide og ombygge Falkoner Centret – herunder også den ikoniske sal, der siden 1958 har lagt skrå brædder til verdensklasse optrædener og kunstnere som Rolling Stones, Black Sabbath og The Doors. Vores mål var at give den gamle sal et løft med ny teknik og forbedret akustik, samtidig med at vi ønskede at bevare salens sjæl, historie og arkitektoniske udtryk. Netop resultatet af denne udførelse førte til sejren ved årets AV Awards. Her lagde dommerne særlig vægt på, at vi har bevaret den ikoniske sals arkitektur, men teknisk opdateret den til 2020 standarder. Samtidig får vi point for at have skabt en unik lydmæssig oplevelse for publikum, ligesom der er brugt anderledes metoder til at forbedre akustikken markant.

Oplevelser af høj kvalitet – også på en international målestok
Hos Scandic Falkoner, der siden genåbningen i 2019 har haft til huse i den historiske ejendom, er den anerkendte pris et kvalitetsstempel af de mange oplevelser, som Falkoner Salen i fremtiden skal være vært for.

Det særlige er, at salen er renoveret nænsomt, og det klassiske look er bevaret, fremhæver Malene Friis, der er hoteldirektør på Scandic Falkoner. Hun fortæller desuden, at man med denne pris er særligt stolte og beærede over at kunne tilbyde gæsterne på Scandic Falkoner oplevelser i Falkoner Salen af høj kvalitet – også på en international målestok.

Samme begejstring er at spore hos Stouenborg ApS, der har været sceneteknisk rådgiver på Falkoner Salens forvandling. Stouenborgs projektchef, Anders Jørgensen, fortæller, at den ikoniske sal forpligter, og at prisen markerer afslutningen på en rejse, hvor både innovation og godt håndværk er gået hånd i hånd og har været med til at trække den ikoniske gamle sal ind i dens næste æra rent lydmæssigt.

Nysgerrig på at læse mere om Scandic Falkoner og ejendommens store forvandling? Se mere her.

Facaden på Scandic Falkoner

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller mangler detaljer, er du velkommen til at kontakte mig.

Lene Rytter Larsen

Receptionist, Receptionen

Telefon +45 33 36 61 61 E-mail