20. august 2020


God infrastruktur giver hurtig levering
En anden fordel ved Sydvestvej er, at der ikke er langt til hverken motorvejen eller København. Københavner Køkkenet har nemlig en ambition om, at alle deres frokostkunder skal have deres mad inden for to timer fra, at de kører fra Glostrup.
”For os er det afgørende, at vores frokostkuverter er friske, når vores kunder får maden. Derfor var køkkenet på Sydvestvej oplagt, da der er en god infrastruktur. Syv minutter og så er du på motorvejen, eller du kan tage Roskildevej ind til København. Derudover er det nemt at komme hertil for vores medarbejdere med offentlig transport,” siger Victor Strecker.



Vi kan fokusere på maden
Når man som Victor Strecker lejer sig ind på Sydvestvej, får man ikke blot nøglen til ejendommen og køkkenfaciliteterne, man ”får” også Ebbe, som er ATP Ejendommes ejendomsinspektør på Sydvestvej, da ATP Ejendomme ejer Sydvestvej 98-104.
”Ebbe har vi rigtig god kontakt til, og det er virkelig et plus ved at være kunde hos ATP Ejendomme. Han er hurtig til at fikse de udfordringer, vi er stødt ind i. Det er en kæmpe hjælp, så vi kan koncentrere os om at lave god mad til vores kunder,” siger Victor Strecker.


Drømmen om liv i kantinen
Produktionskøkkenet er ved at blive optimeret, og drømmen er, at alt den gode mad også skal kunne nydes i den tilhørende kantine en dag. Ejendommene på Sydvestvej er opført i 1987, og er ved at gennemgå en mindre renovering, men er ret moderne i sit arkitektonisk udtryk med store indgangspartier af glas
”Vi håber, at vi en dag også kan sætte fade og skåle på buffeten her på Sydvestvej. Indtil vi får fuldt hus i kantinen, kan vi tilbyde kommende naboer en god og frisklavet frokostordning. Drømmen er at gøre køkkenet dobbelt så stort, og, udover at lave frokostordninger, begynde at køre flere private selskaber”, afslutter Victor.