28. april 2023

Møntergården i Gothersgade 49 i København K set oppefra

Jan Johansen stævner ud som CEO uden for branchen

Mennesker

Efter tre år som direktionsmedlem og direktør for Property Management & Development i ATP Ejendomme fratræder Jan Johansen ultimo august til fordel for en stilling som CEO i en virksomhed uden for ejendomsbranchen.

De seneste tre år har Jan stået i spidsen for Property Management & Development, som inkluderer afdelingerne Bolig, Drift, Erhverv og Kompetencecentret. Her har han haft ansvaret for at bygge, renovere, drifte og projektudvikle vores ejendomme, så de imødekommer kundernes behov – nu og i fremtiden. Sammen med den adm. direktør og den øvrige direktion har Jan Johansen indgået i virksomhedens strategiske beslutningsprocesser og været med til at sætte retningen for udviklingen af forretningen. Nu skifter han til en stilling som CEO uden for ejendomsbranchen.

Om jobskiftet siger adm. direktør Martin Vang Hansen:

”Jeg vil gerne sige stor tak til Jan, som har været en særdeles stærk spiller på vores hold gennem alle år. Han bærer blandt andet en stor del af æren for de spændende udviklingsprojekter, der er under opførelse i Ørestad, Glostrup og på Østerbro i København. Jeg glæder mig meget på Jans vegne, som nu skifter CPO-kasketten ud med den som CEO. Det er et stort skridt videre for Jan, og jeg ønsker ham god vind i sejlene, når han stævner ud på nyt hav”.

Om sin tid i ATP Ejendomme siger Jan Johansen:

”Jeg ser tilbage på min tid i ATP Ejendomme med lige dele stolthed og glæde. Vigtige strategiske forretningsområder der handler om kunderne, effektivisering, digitalisering og at bygge bæredygtigt til fremtiden har været i fokus. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med så mange dygtige og engagerede mennesker. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen.” 

Skiftet sker på baggrund af en sund og udviklende organisationskultur, siger Martin Vang Hansen:

”Vi har nu på bare seks måneder leveret to nye CEOs til dansk erhvervsliv. Det er jeg på vores organisations vegne rigtig stolt af, da det er et tydeligt vidnesbyrd på vores evne til hele tiden at styrke vores interne ressourcer.”

Rekrutteringsprocessen efter en ny direktør for Property Management & Development er allerede sat i gang. Du kan læse stillingsopslaget her.

  • Jan Johansen

    CPO i ATP Ejendomme siden 2020

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

John Veje

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 96 93 13 E-mail