3. november 2020

Når ejendoms- inspektøren bliver en del af virksomheden

Kunder

Da Gjensidige Forsikring i 2012 flyttede ind i deres dengang nye domicil på A.C Meyers Vænge 9 i Københavns Sydhavn, fulgte Jan Vørs Jeppesen med. Som ejendomsinspektør hos ATP Ejendomme har han passet ejendommen siden 2008, og kender den derfor fra ende til anden. Det har chef for kontordrift i Gjensidige Forsikring, Bente Refsgaard, været glad for fra dag ét.

En mandag morgen i efteråret 2019 mødte Bente Refsgaard og Jan Vørs Jeppesen lidt tidligere end normalt ind på A.C Meyers Vænge 9. En alarm havde nemlig givet Bente besked om, at alt ikke var, som det skulle være i Gjensidige Forsikrings hovedkontor i Københavns Sydhavn.

Et varmt vandrør var sprunget på fjerde sal, og heldigvis havde dampen aktiveret alarmen. Bente og Jan arbejdede hurtigt, og som altid vidste den ene fuldstændig, hvad den anden lavede.

”Vi ved, hvad hinanden gør i sådan en situation, der ellers kunne være tilspidset. Vi er vant til et tæt samarbejde. Vi tager arbejdshandskerne på, og så glider samarbejdet. Det er lidt ligesom to tandhjul, der falder i hak, siger Bente Refsgaard.

I løbet af en uge var alle de 144 rør med svagheder skiftet.

”Så kunne Bente få ro i sjælen, siger Jan Vørs Jeppesen, der, som ejendomsinspektør i ATP Ejendomme, har sin faste gang på A.C Meyers Vænge 9 og har ansvaret for blandet andet at lave tilsyn på tekniske anlæg, bestille håndværkere til reparation og vedligehold og de daglige og løbende driftsopgaver og mindre håndværksmæssige opgaver.

  • Bente Refsgaard og Jan Vørs Jeppesen

    De to har arbejdet sammen i otte år, og samarbejdet har fungeret super fra dag et.

  • A.C Meyers Vænge 9 i Københavns Sydhavn

    Gjensidige Forsikring flyttede ind i ejendommen i 2012.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller mangler detaljer, er du velkommen til at kontakte mig.

Lene Rytter Larsen

Receptionist, Receptionen

Telefon +45 33 36 61 61 E-mail