6. oktober 2021

Skovvangsskolen maler byggehegn

Skovvangskolen udsmykker 50 meter langt byggehegn ved Granskoven

Carl Bro Haven

For nogen er det et 50 meter langt, lysegrønt byggehegn. For Skovvangskolen er det et lærred til de kunstværker, som eleverne i de næste uger vil pryde hegnet med. Det er ATP Ejendomme, der som bygherre har inviteret skolen til at udsmykke byggehegnet rundt om byggeriet af boligprojektet Granskoven. Inddragelse er nemlig en af hjørnestenene i projektet, når forvandlingen fra erhvervsområde til grønt boligbyggeri er i gang.

Skovvangskolen er en af de nærmeste naboer til Granskoven 8-10 i Hvissinge, og derfor har ATP Ejendomme indgået et samarbejde med skolen. Det første projekt er at stille et byggehegn til rådighed, som skolens elever kommer til at udsmykke med blomsterenge, farvelagte regnestykker, selfievægge og mange andre kreative idéer.

”Vi skal skabe en forvandling af området sammen med områdets beboere. Derfor omdannes et forladt erhvervsområde nu til boligområde, der skal bygge på fællesskab og ATP Ejendommes slogan ‘hvor liv leves bedst’. Vi er i gang med at gøre plads til knap 200 lejligheder, og i hele processen har vi prioriteret at have områdets beboere og brugere med i transformationen. Derfor er det naturligt for os at få skabt et tæt samarbejde med Skovvangskolen, som er en af vores nærmeste naboer”, siger Jan Johansen, der er CPO i ATP Ejendomme.

Læs mere om Granskoven
  • Kreative regnestykker

    1+1 = 2 blev udformet med to gulerødder og en to-tals spisende kanin

2.b indtog hegnet med deres yndlingsfag

Den første klasse, der indtog det tomme lærred, var 2.b. De havde på demokratisk vis stemt om maleriets tema. Med 19 ud af 22 mulige stemmer vandt matematik. Regnestykker, geometriske former og tal har fået farver, flammer og former, og 1+1 = 2 blev udformet med to gulerødder og en to-tals spisende kanin. Emilio, Sille og flere af børn fra 2.b fortalte, at de glædede sig til at vise hegnet frem til deres familier, og at de var vilde med matematik. Klassens matematiklærer Gertrud Petersson sprang rundt og hjalp de talglade elever med at få deres skitser op på det store lærred.

“Det er en dejlig opgave for klassen, da den både styrker deres samarbejde og kreativitet, samtidig med at de oplever at nå ud til deres omverden. Børnene er stolte af deres arbejde, og så sætter det kulør på byen. Ren win – win” siger Gertrud Petersson, der er lærer på Skovvangskolen.

 

Kom med til fernisering

Tirsdag den 12. oktober kl. 12.30 holder Skovvangskolen og ATP Ejendomme fernisering for hegnet. Alle er meget velkomne til at kigge forbi.

Måske du kunne være interesseret i…

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail