20. juni 2023

kontorlejemål H. C. Andersens Boulevard 2 i København

Kom indenfor i vores nye kontor på Hammerichsgade

Udvikling

Der er i den grad blevet hamret på Hammerichsgade. For i starten af juni skulle kontoret på 2. sal på hjørnet af Hammerichsgade og H.C. Andersens Boulevard være klar til indflytning. Nu finder du ATP Ejendomme i vores nye domicil på Hammerichsgade 14, 2. sal i København V. 

 

Forud for indflytningen har en større transformation fundet sted, og vi har gjort en stor indsats for at genbruge og upcycle elementer fra andre lejemål i vores portefølje. Blandt andet består dele af gulvet og inventaret – herunder højborde, bænke og samtalebåse – af Dinesen-planker fra en tidligere ejendom ved Vibenshus Runddel, hvor vi nu bygger 21Ø, ligesom 1300 kvadratmeter gulv i mødecentret er massive Hørning stave fra Christiansbro på Christianshavn.

Til vægbeklædningen er der brugt gamle korkpropper blandet med kalk, hvilket har en god akustisk effekt. Desuden er der i det meste af det nye kontor brugt kalkpuds i stedet for maling.

Og så er der medbragt møbler og inventar fra vores tidligere domicil på Gothersgade samt fra en ejendom på Langelinie Allé, som genanvendes direkte. Dermed får sofaer, arbejdsborde, lamper, planter og mødestole nyt liv i nye rammer.

Vi har desuden haft fokus på at skabe et kontor med masser af mulighed for at samles, videndele og samarbejde på tværs. Et eksempel på dette er den store fælleszone i hjertet af kontoret, som indeholder både flexpladser, projektrum, bibliotek, lounge og café/køkken. 

Få et lille smugkig ind i vores nye domicil i videoen her på siden og hør samtidig mere om processen op til indflytning og de tanker, der ligger bag det nye kontor. 

 

  • Receptionsområdet

  • Fælleszone

  • Fælleszone

  • Fælleszone

  • Biblioteket i fælleszonen

  • Mødebåse i fælleszonen

  • Fælleszone

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Rikke Jepp Mortensen

Kommunikationskonsulent,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 91 80 52 E-mail