Support

Er du kunde eller leverandør? Find information om kontakt, opgaveindmelding i DaluxFM og fakturering herunder.

Servicecentrets åbningstider og kontaktoplysninger

ATP Ejendommes Servicecenter har åbent på hverdage fra kl. 8.00 – 16.00. Fredag fra 8:00-15:30. 
Mail: servicecenter@atp-ejendomme.dk
Telefon: +45 33 36 61 91

 

Opstår der en akut skade på en af vores ejendomme uden for Servicecentrets åbningstid, kan Falck kontaktes på telefon +45 70 24 45 17.

Indmelding af driftsopgaver i DaluxFM

Kunder
Er du kunde, kan du melde driftsopgaver ind i det digitale system DaluxFM.

Følg denne guide

 

Leverandører
Er du leverandør, kan du modtage og håndtere opgaver via DaluxFM. Følg disse guides.

PC-guide
App-guide

Fakturering til os

ATP Ejendomme modtager i udgangspunktet kun fakturaer og kreditnotaer elektronisk via vores GLN-/EAN-nummer i formatet OIOUBL. Derved kan vi i højere grad, med få væsentlige detaljer, smidigt håndtere modtagne fakturaer. Kontakt os, hvis du vil vide, om din virksomhed er en af de få undtagelser.

 

Mange økonomisystemer kan udstede elektroniske fakturaer via en OIO-skabelon. Er det ikke tilfældet i din virksomhed, findes der forskellige fakturaportaler i markedet, som kan anvendes. Nogle er gratis at anvende. Læs mere i afsnittet Fakturaportal.

Fakturaoplysninger

Følgende oplysninger er væsentlige og obligatoriske ved fakturering af ATP Ejendomme:

  • Fakturaer sendes i OIOUBL-format til GLN-/EAN-nummer: 5790002107368
  • Fakturaen skal udstedes til korrekt selskab. Selskabet defineres af leveringsadressen/ ejendommens adresse. Oversigt indeholdende adresser og selskaber ses her
  • Bemærk; købsordrenummeret er unikt for hver af vores ejendomme eller projektsag. Referencen kan derfor være forskellig, hver gang der udstedes en faktura til ATP Ejendomme. Er du i tvivl om, hvilken reference der skal indtastes, kontakt da venligst ordreafgiveren i ATP Ejendomme eller vores økonomiafdeling eller check oversigten via linket i afsnittet ovenfor

 

  • Købsordrenummer-/Ordrereference-feltet skal være udfyldt med gyldig og korrekt reference

Købsordrereferencen skal oplyses af rekvirenten hos ATP Ejendomme i forbindelse med ordreafgivelse eller være angivet i et kontrakt-/aftaledokument. Husk at dele informationen med vedkommende, der udsteder fakturaer i din virksomhed

 

Referencen udgøres af bogstavet ”S” og ti cifre, eks. ”S1601200025” eller bogstavet ”F” og fire cifre, eks. ”F1601”. Undlad mellemrum, bindestreg, ord eller andre tegn i S eller Freferencen.

 

Orientér dig eventuelt i denne liste for felt til indtastning af vores ordrereference i det økonomisystem jeres firma. Listen udvides løbende.

 

  • Navn på rekvirent hos ATP Ejendomme skal være angivet på fakturaen, evt. i et kommentarfelt.
  • Er den købte ydelse modtaget hos jer via DaluxFM, skal Dalux opgave-ID tillige fremgå af fakturaen. Gerne i et kommentarfelt eller i en varelinje, ikke som købers ordrereference.
  • Vores betalingsbetingelse er løbende måned + 30 dage, medmindre andet er aftalt.

 

Vær opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at afvise en mangelfuldt udfyldt faktura/kreditnota.

 

Vær også opmærksom på, at en mangelfuld udfyldt faktura tilbageholdes i vores fakturafilter – og når ikke frem til godkendelse og udbetaling, medmindre fakturaudsteder beriger faktura.

 

Bemærk: I skal ikke kreditere forkert udstedt faktura, medmindre den er udstedt til forkert selskab. Med korrekt fakturamodtager, kan første fakturaversion beriges via en knap ’Ret faktura’ i den systemmail fakturafilteret har afsendt til den mail vi har indtastet som korrespondancemail i vores kreditorkartotek. Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål.

 

Mailadresse til bogholderiet er vigtig for os

Hvis en udstedt faktura er mangelfuldt udfyldt, tilbageholdes den i et fakturafilter. Der sendes automatisk en besked til den mailadresse, vi har registreret på din virksomhed. Oftest er det optimalt, at kommunikationen sker til en bogholderifunktion eller økonomiafdeling. Det er derfor vigtigt, at vi har den korrekte mailadresse registreret i vores kreditorkartotek.

 

Kontakt os venligst, hvis I ændrer mailadresse.

 

Fakturaportal

ATP Ejendommes fakturaportal er gratis at benytte. Du får adgang til oprettelse af brugerprofil her: www.nemportal.dk/atpe.

 

Her kan du tilmelde dig som leverandør og indtaste fakturaer, der automatisk sendes til os i det rigtige format. Husk at påføre fakturaen de obligatoriske oplysninger, jf. beskrivelsen nedenfor.

 

Bemærk, at www.virk.dk ikke kan anvendes, da ATP Ejendomme ikke er en offentlig virksomhed.

Betalingsservice

Fakturaer som tidligere er tilmeldt betalingsservice, må ikke ændres til e-fakturering.

Kontakt os

København

ATP Ejendomme A/S

Gothersgade 49

1123 København K

Tlf. 33 36 61 61

atpe@atp-ejendomme.dk

 

Aarhus

ATP Ejendomme A/S

Åboulevarden 37, 4. sal

8000 Aarhus C

Tlf. 86 76 21 21

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller mangler detaljer, er du velkommen til at kontakte mig.

Lene Rytter Larsen

Receptionist, Receptionen

Telefon +45 33 36 61 61 E-mail