Scandic Nørreport

Scandic Nørreport i Frederiksborggade 15 i København K oppefra

Frederiksborggade 18, 1360 København K

Besøg København og sov ovenpå landets travleste station

Ejendommen på hjørnet af Frederiksborggade 18 og Nørre Voldgade 19 på Nørreport Station har gennem de seneste år gennemgået en gennemgribende forvandling fra kontor til hotel under navnet Scandic Nørreport.

Med sin opførelse i starten af 1900-tallet har den knap 5.000 m² store ejendom, der strækker sig langs Frederiksborggade og Nørre Voldgade, haft mange forskellige anvendelser – senest som kontor. Men også ejendommens facade og udtryk har ændret sig gennem årene. Umiddelbart efter sin opførelse tilføjede arkitekt Aage Langeland-Mathiesen blandt andet kupler og kviste på ejendommen.

ATP Ejendomme har ejet ejendommen siden 1997, og med stor respekt for ejendommes karakter og det omkringliggende område har ejendommen den 1. juni slået dørene op som hotel med Scandic Hotels som hoteloperatør.

  • En unik og travl udsigt

    Med sin placering direkte på Nørreport Station byder Scandic Nørreport på en unik udsigt over ét af byens travleste trafikknudepunkter.

I hjertet af Københavns trafikknudepunkt

250.000 personer passerer dagligt Nørreport Station, hvorfor det ikke er forkert at sige, at ejendommen er placeret i ét af byens absolut travleste trafikknudepunkter. Med liv og aktivitet stort set alle døgnets timer mærkes byens puls på nærmeste hold.

I hotellets nærområde er der både erhverv og beboelse, og lige uden for døren findes nogle af byens største attraktioner. Man kan også gå under jorden, og med Metro, S- og regionaltog komme rundt i Danmark. Lige om hjørnet findes blandt andet shoppingmekkaet Købmagergade og Strøget og mange gastronomiske oplevelser i Torvehallerne. Pulsen kan komme ned i Botanisk Have, Kongens Have og Ørstedsparken, og hotellets gæster kan få et kulturelt indspark med et besøg på de omkringliggende museer og slotte.