Scandic Nørreport

Scandic Nørreport oppefra

Frederiksborggade 18, 1360 København K

Besøg København og sov ovenpå landets travleste station

Den lysegule ejendom på hjørnet af Frederiksborggade 18 og Nørre Voldgade 19 på Nørreport Station er under gennemgribende renovering og konverteres fra kontor til hotel med Scandic Hotels som ankerlejer. Ejendommen kommer til at gå under navnet Scandic Nørreport.

Den knap 5.000 m² store ejendom, der strækker sig langs Frederiksborggade og Nørre Voldgade på Nørreport Station er under forvandling. Med sin opførelse i starten af 1900-tallet har ejendommen haft mange forskellige anvendelser igennem årene – senest som kontor – men også ejendommens facade og udtryk har ændret sig gennem årene. Umiddelbart efter sin opførelse tilføjede arkitekt Aage Langeland-Mathiesen blandt andet kupler og kviste på ejendommen.

ATP Ejendomme har ejet ejendommen siden 1997, og sammen med MBG Entreprise A/S er der sat gang i et gennemgribende renoveringsprojekt, som PLH Arkitekter har tegnet skitsen til. Med respekt for ejendommes karakter og det omkringliggende område vil bygningen blive opdateret og moderniseret i sit udtryk og funktion.

  • En unik og travl udsigt

    Med sin placering direkte på Nørreport Station byder det kommende hotel på en unik udsigt over ét af byens travleste trafikknudepunkter.

Type: Hotel

Areal: 5.000 m2

Bygherre: ATP Ejendomme

Entreprenør: MBG Entreprise A/S

Rådgiver: MOE ingeniører / PLH Arkitekter

Hoteloperatør: Scandic Hotels

I hjertet af Københavns trafikknudepunkt

250.000 personer passerer dagligt Nørreport Station, hvorfor det ikke er forkert at sige, at ejendommen er placeret i ét af byens absolut travleste trafikknudepunkter. Med liv og aktivitet stort set alle døgnets timer mærkes byens puls på nærmeste hold.

I hotellets nærområde er der både erhverv og beboelse, og lige uden for døren findes nogle af byens største attraktioner. Man kan også gå under jorden, og med Metro, S- og regionaltog komme rundt i Danmark. Lige om hjørnet findes blandt andet shoppingmekkaet Købmagergade og Strøget og mange gastronomiske oplevelser i Torvehallerne. Pulsen kan komme ned i Botanisk Have, Kongens Have og Ørstedsparken, og hotellets gæster kan få et kulturelt indspark med et besøg på de omkringliggende museer og slotte.

Jeg kan hjælpe dig

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Vil du hellere ringes op?

Ring mig op

Peter Larsen

Investment Manager,
Investment & Asset Management

Telefon +45 20 45 99 70 E-mail