Erhvervslejemål i København

Attraktive lejemål på byens bedste adresser

Leder I efter et erhvervslejemål i København, finder I hos ATP Ejendomme nogle af landets mest attraktive udlejningsejendomme. Vi ejer, drifter og udvikler førsteklasses erhvervsejendomme til leje på prime locations i landets største byer. 

Vi skaber sunde, inspirerende og nyskabende ejendomme til vores kunder og udlejer erhvervslejemål, som møder kravene til fremtidens arbejdspladser. At finde et ledigt erhvervslejemål handler om mere end blot kvadratmeter og beliggenhed. Vi ved, at moderne virksomheder ikke bare leder efter kontorlokaler, der er store nok til at huse deres medarbejdere. I dag stilles der helt andre krav. Hos ATP Ejendomme vil vi være med til at sætte nye standarder for et sundt arbejdsmiljø.

Alle vores erhvervslejemål i København er listet her på siden. 

 

Space-as-a-service i vores erhvervslejemål i København

Vi sørger for rammerne, der giver jer ro til at fokusere på at udvikle og vækste jeres kerneforretning. Vores mål er at tilbyde skræddersyede pakker af kvalitetsydelser til alle vores kunder. Vi kalder det space-as-a-service.

Ambitionen er at gøre en række tilvalg tilgængelige for kunder i vores erhvervslejemål i København og tilbyde serviceløsninger, der er tilpasset præcis jeres behov. Space-as-a-service-konceptet dækker bl.a. over rengøring, planteservice, vinduespudsning og handyman-service. Ydermere tilbyder vi også hjælp fra vores egne arkitekter, inden I flytter ind i det ledige lejemål, så vi kan sikre, at lokalerne lever op til den fleksibilitet, I har brug for. 

Vi stiller vores kompetencer til rådighed for vores kunder i én sammenhængende løsning. Space-as-a-service og facility management er nøgleordene, når vi sammen med jer skaber et arbejdsmiljø, der er med til at støtte værdiskabelsen i jeres forretning. I dag er konceptet foldet ud i en lang række af vores erhvervslejemål og kontorlokaler i København.

 

Hvordan finder vi det rette erhvervslejemål i København?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke lejemål der lever op til netop jeres behov. Leder I efter lokaler til leje i København, er I mere end velkomne til at tage kontakt til os for at høre om mulighederne. Vi råder over en række erhvervslokaler til leje i København i kvarterer som Østerbro, Christianshavn og City. Vi kender lokalområderne og kan rådgive jer om, hvilke af vores erhvervsejendomme, der har de fleksible rammer, som I har brug for. 

Måske har I behov for at finde et ledigt lejemål i København, der har mulighed for parkering på egen matrikel og ligger tæt på en hovedvej. Et andet krav til jeres næste erhvervslejemål er muligvis, at der er en S-togsstation lige om hjørnet. Det kan også være, at I søger en central og eksklusiv beliggenhed i en klassisk ejendom i hovedstaden frem for moderne erhvervslokaler med muligheder og fleksibilitet i udkanten af København.

Er det afgørende for jer at finde et ledigt butikslokale i et roligt kvarter med optimale trafikale forhold? Eller søger I et erhvervslejemål på en charmerende og travl gågade for at trække kunder til jeres forretning? 

Hos ATP Ejendomme finder I flere attraktive butikslokaler til leje i København. Vi står til rådighed, når I skal finde jeres næste erhvervslejemål. Vi kender vores ejendomme, og vores fornemmeste opgave er at finde det ledige lejemål, der passer til jeres forretning.

 

Godt at vide, når I leder efter et ledigt erhvervslejemål

Det er vigtigt at have jeres fremtidsplaner in mente, når I leder efter ledige erhvervslokaler til leje i København. I bør ikke kun tage højde for, hvilke behov I har i virksomheden lige nu. Hvilke behov, der kan opstå i fremtiden, er også relevant at overveje. Regner I med vækst og ansættelser i de kommende år, skal jeres nye kontor kunne rumme nye medarbejdere. 

Hos ATP Ejendomme er det ambitionen at sætte fleksible rammer, hvor der er plads til at vokse. Bliver pladsen for trang, er det en mulighed at flytte til en af vores andre udlejningsejendomme i København, og vi stiller også vores egen arkitekt til rådighed, så I allerede inden indflytning kan få hjælp til at lave et layout for mødelokaler og skrivebordspladser, der kan huse en virksomhed i vækst.

 

8 gode råd når I skal flytte til nye erhvervslokaler

Når I har fundet de rette erhvervslokaler i København, der matcher jeres behov og krav,  begynder forberedelserne til den forestående flytning. Det er en god idé tidligt at lave en to do-liste for det, der skal ske. Her er nogle af de ting, I skal have med i jeres plan: 

 • Snak med jeres medarbejdere – flytning til et nyt erhvervslejemål er ikke kun en stor beslutning for jer. Det er også en omvæltning for virksomhedens medarbejdere. Der kan opstå bekymringer om transportforhold og skrivebordspladser i nye kontorlokaler. Hav en åben dialog og adressér bekymringerne for at skabe tryghed.
 • Planlæg lokalernes layout – det nye lejemål kan indrettes på flere forskellige måder, og for overblikkets skyld er det vigtigt, at I, allerede inden I flytter ind i de nye lokaler, ved, hvem der skal sidde hvor, så computere og personlige ejendele havner på de rette pladser. Det er også nu, at I har mulighed for at beslutte, om der skal ske ændringer ved lejemålets mødelokaler, og om der skal sættes ekstra vægge op.
 • Brug et flyttefirma til flytningen – der er mange fordele ved at bruge et erfarent flyttefirma, når I rykker til jeres nye lokaler. De kender processen og er vant til at arbejde effektivt. I mange tilfælde er det også en aflastning at få flyttefirmaet til at stå for nedpakningen.
 • Aflæs jeres forbrug – som det sidste, inden I flytter fra jeres gamle lejemål, skal I aflæse vand, el og varme. I dag kan alle forbrugsmålere fjernaflæses. De nødvendige oplysninger kan findes online hos jeres forsyningsselskaber. 
 • Opdatér CVR-registret – når jeres kontor får ny adresse, skal I huske at melde erhvervsflytning hos Virk. Samtidig får offentlige instanser og PostNord at vide, at I er flyttet, og jeres breve vil blive omdirigeret til det nye lejemål. 
 • Opdatér jeres oplysninger hos Google – så snart I er flyttet, bør I rette oplysninger om adresse og evt. også åbningstider på jeres Google My Business-profil, så I undgår, at kunder og andre besøgende møder forgæves op på jeres gamle adresse.
 • Skift adresse på alle digitale visitkort – husk også at ændre adressen i alle medarbejderes mailsignatur, og glem ikke at jeres hjemmeside også skal opdateres med de nye oplysninger. 
 • Meld flytning – selv om brevposten bliver omdirigeret, skal de forsyningsselskaber, der leverer strøm, vand og varme også have besked om, at I flytter. 

 

Visionen for vores erhvervslejemål i København

Jeres medarbejdere bruger en tredjedel af døgnets 24 timer inden døre på arbejdspladsen. De rum, I opholder jer i til daglig, påvirker både jeres sundhed, jeres mentale helbred og jeres trivsel. Derfor kan det være en god idé at have et sundt indeklima for øje, når I leder efter ledige erhvervslejemål.

Vi har som mål at udvikle ejendomme, der har et optimeret indeklima og aktivt understøtter trivsel. I mange af vores erhvervslejemål gør vi brug af smart teknologi, der sørger for, at bygningens systemer regulerer temperatur, udluftning og luftfugtighed. Sammen med jer, der bruger lokalerne til hverdag, finder vi det rette niveau i forhold til jeres individuelle behov og ejendommens funktion. 

Hos ATP Ejendomme er vi bevidste om, at vores brug af naturens ressourcer vil have dramatisk indflydelse på fremtiden, hvis vi ikke aktivt ændrer vores adfærd. 

Ejendomme og nybyggeri står for ca. 40 pct. af den samlede CO2-udledning på verdensplan. Måden vi bygger, driver og bruger vores lejemål, spiller derfor en afgørende rolle. Hos ATP Ejendomme har vi som ambition at tænke langsigtet i alle vores forretningsprocesser. F.eks. vurderer vi muligheden for egenproduktion af vedvarende energi fra f.eks. solceller, og hvor det er muligt, prioriterer vi at bruge fjernkøling. Det betyder samtidig for vores kunder, at forbrugsudgifterne ofte kan holdes nede.

 

Find et erhvervslejemål i København

Hos ATP Ejendomme ejer og drifter vi flere attraktive erhvervslejemål på prime locations i Hovedstaden. Uanset om I søger en butik til leje i København eller leder efter et kontor til leje i København, har vi flere attraktive adresser at vælge imellem. Vi hjælper jer både med at finde det rette lejemål og med at skabe de rette rammer, inden I flytter ind. 

 • Ørstedhus

  København V