Kontor til leje

Kontor Christianshavn København aften

Attraktive kontorer med den bedste beliggenhed

Søger I et kontor til leje, finder I her på siden en oversigt over samtlige kontorlejemål hos ATP Ejendomme. Vi ejer og driver en række attraktive erhvervslejemål i København, Aarhus og Odense. 

Vores ambition er at skabe de fysiske rammer, der understøtter værdiskabelsen i jeres virksomhed. Vi ved, at fleksibilitet er en høj prioritet på den moderne arbejdsplads – både hvad angår indretningen og udbuddet af faciliteter. I dag skal det fysiske kontor opfylde mange flere behov end tidligere, fordi det er i konkurrence med hjemmearbejdspladsen. Kontoret skal ikke bare være rart at komme på, der skal også være åbenlyse fordele, der retfærdiggør, at medarbejderne bruger dyrebar transporttid på at komme derhen.

 

Kontorer til leje i København, Aarhus og Odense

Uanset om I drømmer om et veludnyttet lejemål med gode indretningsmuligheder, en blændende udsigt til vandet eller vue til byens spir og tage, kan vi hjælpe jer med at finde de rette kontorlokaler til jeres virksomhed. Vores erhvervsejendomme ligger på prime locations, mens kvadratmeterne er indrettet fleksibelt, så de kan tilpasses jeres behov. 

Hos os er det muligt at finde lokaler til leje tæt på både byliv og grønne områder. Foretrækker I at være tæt på byens hovedfærdselsårer, men har I samtidig brug for stille omgivelser og ro, har vi smukke ejendomme, der er centralt beliggende, men tilbagetrukket fra det støjende liv på gaden. Nogle af vores kontorlejemål har endda egen parkeringskælder, så det bliver nemt for både medarbejdere og samarbejdspartnere at finde parkering, ligesom flere af dem har en S-togsstation inden for få minutters gang. 

Hos ATP Ejendomme finder du kontorlokaler i København, Aarhus og Odense.

 

Kontorlejemål der huser fremtidens arbejdspladser

Når vi investerer i erhvervsejendomme og kontorlokaler, investerer vi samtidig i fremtiden. Vi udvikler nyskabende og inspirerende ejendomme, der både er med til at understøtte FN’s verdensmål og med til at understøtte værdiskabelsen hos de virksomheder, der lejer kontorlokaler hos os. 

Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der er med til at løfte vores kunder ind i fremtiden. Vi ved, at det kræver mere end blot mursten og beliggenhed at skabe rum til fremtidens virksomheder, ideer og liv. Hos ATP Ejendomme har vi mere end blot kontorer til leje. 

 

Hvordan finder vi de rette kontorlokaler?

I er altid velkomne til at kontakte os, når I søger et ledigt erhvervslejemål. Det er vigtigt, at I får den rette rådgivning, inden I beslutter jer for, hvilke kontorlokaler I og jeres medarbejdere skal flytte ind i. Nogle af de faktorer, der kan påvirke beslutningen, er bl.a.: 

Beliggenhed – når I leder efter et kontor til leje, er lokation et af nøgleordene. Får jeres medarbejdere længere transporttid? Bliver det nemmere for jeres kunder og samarbejdspartnere at komme til jer i forbindelse med møder? Kræver beliggenheden, at I går på kompromis med andre ting, og hvor vigtigt er det for jer? Beliggenheden kan være en aktiv del af jeres branding- og kommunikationsstrategi, og samtidig skal den også spille sammen med praktik og logistik.  

Kvadratmeter – kvadratmeterne kan fordele sig meget forskelligt fra kontorlokale til kontorlokale, og derfor kan I i udgangspunktet ikke gå ud fra, at et bestemt areal er lig med plads til et bestemt antal medarbejdere. Det er derfor nemt at stirre sig blind på listen over kontorer til leje og deres tilhørende kvadratmeter. Få i stedet rådgivning af udlejer, der kender ejendommene og kan vejlede jer omkring, hvilke muligheder der er for fleksibilitet og indretning. 

Parkering – måske er egen p-plads vigtig for jer, når I kigger på ledige kontorlokaler til leje. Er det et kriterium, at ansatte og samarbejdspartnere skal kunne parkere nemt og bekvemt, er det oplagt at tage de trafikale forhold med i jeres overvejelser. Også her kan kyndig rådgivning være afgørende og lette arbejdet med at søge kontorlejemål betragteligt for jer. 

Afstand til offentlig transport – for de af jeres medarbejdere, der bruger tog og bus i hverdagen, er det afgørende, at det er nemt og bekvemt at transportere sig til arbejde. Det samme kan være gældende for jeres samarbejdspartnere. Derfor er det værd at orientere jer om, hvor nærmeste busstoppested eller den nærmeste togstation ligger.

Vores fornemmeste opgave er at finde netop det ledige lejemål, der passer til jer.

 

Det skal være trygt at leje kontorlokaler

At lede efter lokaler til leje skal være en tryg proces. Hos ATP Ejendomme guider vi vores kunder igennem hele forløbet og bevarer som udlejer den tætte kontakt til jer. I jagten på en ledig erhvervsejendom, er det dog altid en god idé at have jeres egen uvildige rådgiver, der kan gennemgå lejekontrakten med jer. Det kan f.eks. være en advokat, der kender erhvervslejeloven indgående. 

Inden I beslutter jer for et kontorlejemål og underskriver kontrakten, skal I sikre jer, at lejemålet lever op til jeres behov og den type virksomhed, I driver. Desuden er det vigtigt, at I sætter jer ind i, hvilke forbrugsudgifter og driftsomkostninger der følger med, når I lejer et erhvervslokale, så der ikke dukker uventede regninger op. 

Er det første gang, I lejer et erhvervslokale, kan der være fagtermer og udtryk, der er nødvendige at uddybe. Det bistår vi jer gerne med. 

 

4 gode råd om indflytning i et nyt kontorlejemål

Inden I flytter ind i de ledige  kontorlokaler, bør I lægge en plan for de opgaver, der skal ordnes i forbindelse med flytningen. Ting, der skal skrives på to do-listen er bl.a.:

  • Opdatér CVR-registret – jeres virksomhed får ny adresse, og samtidig skal I huske at melde erhvervsflytning hos Virk. Offentlige instanser og PostNord får dermed automatisk at vide, at I er flyttet, og jeres breve vil blive omdirigeret til de nye kontorlokaler. 
  • Skift adresse på alle digitale visitkort – adressen på jeres Google Business Profile, på jeres hjemmeside og i alle medarbejderes mailsignatur skal ændres, så I ikke risikerer, at kunder og samarbejdspartnere sender post til den forkerte adresse. Eller endnu værre: Møder forgæves op på jeres tidligere kontor.
  • Aflæs jeres forbrug –  inden I flytter ud af jeres gamle kontorlokaler, skal I huske at aflæse vand, el og varme. I dag kan alle forbrugsmålere fjernaflæses, og alle de nødvendige oplysninger kan findes online hos jeres forsyningsselskaber. Dette bør I gøre som det sidste, inden I forlader jeres nu tidligere lejemål. 
  • Meld flytning – selv om posten bliver omdirigeret, skal I huske at fortælle de forsyningsselskaber, der leverer strøm, vand og varme, at I flytter til nye kontorlokaler. I nogle tilfælde kan det endda betale sig at skifte elselskab i samme omgang. 

 

Space-as-a-service mere end blot kontorudlejning

Hos ATP Ejendomme har vi et ønske om at tilbyde skræddersyede pakker af kvalitetsydelser til alle vores kontorkunder. 

Vores ambition er at tilbyde space-as-a-service-løsninger til alle vores erhvervslejemål og gøre en række servicetilvalg som rengøring, planteservice, vinduespudsning og handyman-service tilgængelige for vores kunder. 

Tilmed tilbyder vi vejledning fra vores arkitekter, der kan sikre, at lejemålet har den fleksibilitet og møder de behov, I har brug for. Vi stiller vores kompetencer til rådighed i én sammenhængende løsning. Som virksomhed skal I kunne fokusere på at skabe værdi i jeres forretning  imens sørger vi for rammerne til det. 

Vi tilbyder vores kunder mere end blot kontorudlejning.

 

Vi prioriterer indeklimaet i vores kontorer til leje

Mange af vores erhvervslokaler er udstyret med sensorer og smart teknologi, der løbende overvåger og optimerer klimaet indendørs. Hos ATP Ejendomme er målet at udvikle vores ejendomme, så de aktivt understøtter et sundt indeklima. 

Op mod 90 pct. af vores tid bruges indendørs, og godt en tredjedel af døgnets 24 timer bliver tilbragt på arbejdspladsen. Derfor er et godt og behageligt indeklima vigtigt for medarbejdernes trivsel. Rumtemperaturer, luftfugtigheden, niveauet af CO2 og ilt i luften, ja selv støjniveauet og lysstyrken i rummet påvirker helbredet – det mentale såvel som det fysiske.  

Med moderne teknologi og i samarbejde med vores kunder finder vi det rigtige niveau i forhold til individuelle behov og ejendommens funktion. 

 

Find et kontor til leje

Hos ATP Ejendomme råder vi over flere attraktive kontorlokaler på prime locations i landets største byer. Find et kontor til leje i København, Aarhus eller Odense på siden her. Vi hjælper jer både med at finde det rette lejemål og med at skabe de rette rammer, inden I flytter ind. 

  • Kontorhus N37

    København V