Erhvervslejemål

Attraktive lejemål med den bedste beliggenhed

Leder I efter et kontor til leje på en af byens mest attraktive placeringer eller en butik til leje på et travlt hovedstrøg, finder I hos ATP Ejendomme nogle af landets mest attraktive erhvervslejemål. Vi ejer, drifter og udvikler førsteklasses erhvervsejendomme til leje på prime locations i landets største byer. 

Fleksible og velindrettede rammer er basis for et sundt arbejdsmiljø. Derfor vil du hos os finde ledige lejemål til erhverv, hvor der både er taget højde for indeklima og økonomi. 

Vi skaber sunde, inspirerende og nyskabende ejendomme til vores kunder og udlejer erhvervslejemål, som møder kravene til fremtidens arbejdspladser og virksomheder. At finde et ledigt erhvervslejemål handler om mere end blot kvadratmeter og beliggenhed. 

Alle vores erhvervslejemål i København, Aarhus og Odense er listet her på siden. 

 

Vores erhvervslejemål huser fremtidens arbejdspladser

Vi ved, at virksomheder, der søger erhvervslokaler til leje, ikke bare leder efter kontorlokaler til deres medarbejdere. Kravene til den moderne arbejdsplads spænder i dag over meget mere end ergonomisk korrekte kontormøbler og adgang til frugtordning og kaffe. Hos ATP Ejendomme vil vi være med til at sætte nye standarder for et godt og sundt arbejdsmiljø. 

Vi investerer ikke bare i erhvervsejendomme og kontorlokaler. Vi investerer i fremtiden, når vi udvikler og bygger erhvervslejemål og renoverer ældre butikslokaler og kontorer, inden nye virksomheder skal flytte ind. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, den skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Hos ATP Ejendomme huser vi fremtidens arbejdspladser.

 

Space-as-a-service i jeres nye erhvervslejemål

Som virksomhed skal I fokusere på jeres kerneforretning; at udvikle og vokse, mens vi sørger for rammerne. Derfor er vores vision at tilbyde skræddersyede pakker af kvalitetsydelser til alle vores kontorkunder.

Ambitionen er at folde tilpassede løsninger ud til alle vores erhvervslejemål og gøre en række servicetilvalg tilgængelige for vores kunder. Vores space-as-a-service-koncept dækker over rengøring, planteservice, vinduespudsning og handyman-service. Ligesom vi også tilbyder hjælp fra vores arkitekter, der kan sikre, at lejemålet har den fleksibilitet og møder de behov, som I har brug for. Vi stiller vores kompetencer til rådighed for vores kunder i én sammenhængende løsning. I dag er vores space-as-a-service-tilbud foldet ud i en lang række af vores erhvervslejemål og kontorejendomme. 

Space-as-a-service og facility management er nøgleordene, når vi sammen skaber et arbejdsmiljø, der er med til at støtte værdiskabelsen i jeres forretning – både nu og i fremtiden.

 

Hvordan finder vi de rette erhvervslokaler?

Leder I efter et nyt erhvervslejemål, er I altid velkomne til at tage kontakt til os for at høre om mulighederne. Det kan være svært at gennemskue, hvilke lokaler der lever op til lige præcis jeres krav. 

Måske har I behov for at finde et ledigt lejemål, der har gode parkeringsforhold og ligger tæt på en hovedfærdselsåre. Det kan også være, at I foretrækker en central og eksklusiv placering i en klassisk og elegant ejendom i København frem for en moderne og rummelig erhvervsejendom i udkanten af byen, hvor der til gengæld er fleksible rammer. 

Søger I et erhvervslokale til leje på et charmerende og travlt hovedstrøg for at tiltrække kunder? Eller er det afgørende for jer at finde et ledigt butikslokale i et roligt kvarter med optimale trafikale forhold? Uanset hvilket lokale, I leder efter, står vi til rådighed, når I skal finde jeres næste erhvervslejemål. Vi kender vores ejendomme, og vores fornemmeste opgave er at finde netop det ledige lejemål, der passer til jer.  

 

Find et ledigt erhvervslejemål, der opfylder jeres behov flere år frem

Når I leder efter lokaler til leje, bør I ikke bare tage højde for, hvilke behov I som virksomhed har lige nu – hvordan fremtiden tegner sig og hvilke behov, der kommer til at opstå, er også relevant at have med i overvejelserne. Regner I med, at jeres virksomhed kommer til at vokse med flere medarbejdere, er det en god idé at have det in mente, når I vælger jeres nye kontorlokaler. 

Det er en mulighed at rådføre jer med vores egen arkitekt, der kan hjælpe med at sætte fleksible rammer for kontorpladser og mødelokaler. Og skulle I vokse endnu mere end ventet, og bliver pladsen for trang, er det endda muligt at flytte til en af vores andre udlejningsejendomme, der dækker jeres, og jeres medarbejderes, behov.  

 

Godt at vide, når I søger erhvervslokaler til leje

Det er vigtigt, at det er en tryg proces at leje et erhvervslejemål hos os. Uanset, om I leder efter en butik til leje eller ledige kontorlokaler. Det er altid en god idé at få en uvildig rådgiver til at gennemgå jeres lejekontrakt, og derfor anbefaler vi, at I selv hyrer en advokat, der kender til erhvervslejeloven, som kan være med til at sikre, at lejemålet og kontrakten lever op til jeres behov.

Samtidig står vi til rådighed og forklarer gerne indholdet af jeres lejekontrakt. Er det første gang, I lejer et erhvervslokale, er der fagtermer og udtryk, der skal forklares. F.eks. kan det i kontrakten være defineret, hvilken type virksomhed I må drive fra lejemålet, og det er derfor vigtigt, at lejekontrakten også stemmer overens med de fremtidsplaner, I har for jeres virksomhed. 

Derudover er det altid fornuftigt, at I sætter jer ind i, hvilke forbrugsudgifter og driftsomkostninger der følger med, når I lejer kontorlokaler eller butikslokaler, så der ikke dukker uventede ekstraregninger op. 

Hos ATP Ejendomme besvarer vi gerne jeres spørgsmål til kontrakten.

 

5 gode råd om indflytning i et nyt erhvervslejemål

Inden I flytter ind i jeres nye kontorlokaler eller butik, er det en god idé at lave en plan for alle de ting, der skal ordnes i forbindelse med flytningen. Ting, der skal skrives på to do-listen er bl.a.:

  • Opdatér CVR-registret – når jeres kontor får ny adresse, skal I huske at melde erhvervsflytning hos Virk. Samtidig får offentlige instanser og PostNord at vide, at I er flyttet, og jeres breve vil blive omdirigeret til det nye lejemål. 
  • Skift adresse på alle digitale visitkort – ikke bare mailsignaturer hos alle medarbejdere skal ændres. Jeres information hos Google og på jeres hjemmeside skal også ændres. 
  • Meld flytning – selv om jeres brevpost bliver omdirigeret, skal I huske at fortælle de forsyningsselskaber, der leverer strøm, vand og varme, at I flytter. Også abonnementer på f.eks. aviser og blomster skal ændres, ligesom den virksomhed, der leverer jeres frokostordning, skal have besked. 
  • Gennemgå jeres forsikringer – tjek, om der er behov for ændringer i jeres forsikringer. Både policen og forsikringspræmien kan ændre sig, når I har fundet et nyt erhvervslokale til leje og flytter. 
  • Aflæs jeres forbrug – som det sidste, inden I forlader jeres gamle lokaler, er det vigtigt, at I husker at aflæse vand, el og varme. I dag kan alle forbrugsmålere fjernaflæses, og alle de nødvendige oplysninger kan findes online hos jeres forsyningsselskaber. 

 

Fleksible lejemål der passer jeres behov

I tæt samarbejde med jer, vores kunder, sørger vi for at tilpasse vores erhvervslokaler til de behov, I har i jeres virksomhed. Rammerne for vores kontorlokaler og butikker til leje i København, Aarhus og Odense er i mange tilfælde fleksible, og vores in-house arkitekt står til rådighed for at kortlægge de muligheder, der er i jeres kommende kontorlokaler. Skal der sættes en gipsvæg op for at skabe ro? Eller mangler der et mødelokale? Sammen finder vi frem til løsninger, der giver jer de bedste vilkår for, at I kan fokusere på jeres kerneforretning.

 

Lej kontorlokaler med trivsel for øje

Vi bruger op mod 90 pct. af vores tid indendørs, og godt en tredjedel af døgnets 24 timer bliver tilbragt på arbejdspladsen. Derfor er et godt indeklima helt essentielt, og det ligger os på sinde. Den ejendom, I opholder jer i, påvirker både jeres sundhed og jeres trivsel. Derfor er et godt og velreguleret indeklima afgørende i vores erhvervslokaler. 

Målet er at udvikle ejendomme, der aktivt understøtter et sundt indeklima. Når I søger lokaler til leje vil I hos ATP Ejendomme finde erhvervslejemål, der gør brug af smart teknologi, der sørger for, at bygningens systemer tilpasser temperatur, udluftning og luftfugtighed. Sammen med vores kunder finder vi det rette niveau i forhold til de individuelle behov og ejendommens funktion. 

Vi har en vision om at skabe energioptimerede ejendomme. Derfor skal den enkelte ejendom leve op til en række nøje specificerede kriterier, og for hver ejendom vurderer vi muligheden for egenproduktion af vedvarende energi fra f.eks. solceller.

For jer, som kunder, betyder energioptimerede erhvervslokaler ofte lavere forbrugsregninger og et mindre CO2-aftryk. 

 

Find erhvervslejemål

Kigger I efter ledige lejemål til at huse jer og jeres medarbejdere, finder I her på siden en oversigt over alle vores erhvervslokaler: Både butikslokaler og kontorer til leje i København, Aarhus og Odense. I er altid velkomne til at kontakte os direkte for rådgivning i forbindelse med jagten på ledige erhvervslejemål, der lever op til jeres krav.

 

Find et kontor til leje

Hos ATP Ejendomme råder vi over flere attraktive kontorlokaler på prime locations i landets største byer. Find et kontor til leje i København, Aarhus eller Odense på siden her. Vi hjælper jer både med at finde det rette lejemål, og med at skabe de rette rammer, inden I flytter ind. 

 

Se butikker til leje

På siden her finder I både butikslokaler til leje på travle hovedstrøg og i velbesøgte gågader samt butikslokaler med enestående beliggenheder i eksklusive og populære kvarterer. Leder I efter en butik til leje i København, Aarhus eller Odense, kan vi hjælpe jer med at finde lokalet, der lever op til jeres behov. 

  • Kontorhuset Matrikel 1

    København K