4. april 2024

Ejendomsteams leverer på kundernes behov

Kunder

Når en væg skal flyttes, radiatoren er i stykker, eller der er brug for ekstra kvadratmeter, står et hold af specialister til rådighed. Som kunde hos ATP Ejendomme lejer du dig nemlig ikke blot ind i en ejendom. Med i købet får du et ejendomsteam, der består af en række kolleger med forskellige kompetencer, der alle er knyttet til den samme ejendom, og som kan bistå med hvad end, der måtte opstå af behov. Sådan er det skruet sammen på hele ATP Ejendommes portefølje.

Den 1. februar 2023 slog Danmarks største kontorhotel dørene op. Hele 9.000 m2 fordelt på syv etager i den historiske ejendom Shellhuset åbnede som moderne, fleksibelt og fremtidssikret kontorhotel under operatøren ordnung office hotels.

Det betyder, at en ny rejse er startet for både ejendom og kunde. Og med på den er naturligvis det tilknyttede ejendomsteam, der skal sikre, at det nye samarbejde skaber værdi for både ordnung og ATP Ejendomme. Det består blandt andet af Søren, Jan og Magdalena, der er henholdsvis Asset Manager, ejendomsinspektør og senior projektleder.

Et internt videndelingsværktøj til gavn for kunden

Gevinsterne er mange, når et fast team får mulighed for at arbejde sammen om den samme ejendom. Løbende statusmøder og en kontinuerlig strøm af viden mellem teamets parter sikrer, at alle er opdaterede på, hvad der rører sig på Shellhusets mange kvadratmeter. Og det har betydning for samarbejdet.

”Vi sidder hver især med viden og kompetencer, som vi med fordel kan dele på tværs. Det forbedrer vores forståelse af Shellhuset og ordnungs ønsker, og det gør os i stand til at agere hurtigt, når sager opstår, eller behov ændrer sig. På samme måde har det også betydning for ordnung, at de kender teamet bag, og ved, hvem de skal gå til,” siger Søren Krohn Nielsen, der er Asset Manager på Shellhuset.

Vi er her – også efter lejemålet er overdraget

”Et historisk og arkitektonisk flot hus indrettet til perfektion.” Sådan lyder ordene fra ordnungs CEO, Anders Christian Andersen, når han beskriver deres nye kontorhotel i Shellhuset. Og med indretningen mener han ikke blot de akustikregulerende elementer eller kvaliteten i interiøret. Han mener også den fleksibilitet, der er tænkt ind, da ejendommen blev renoveret til ordnung. Den er nemlig bygget til fleksibilitet, så de mange etager hurtigt kan indrettes på ny, hvis kunder med særlige behov melder deres ankomst.

”ATP Ejendomme har forstået præcis, hvilken operatør ordnung er, og hvad vi har behov for for at drive vores forretning – nemlig at vi nemt og smidigt kan tilpasse ejendommens løsninger efter vores kunders behov,” fortæller Anders Christian Andersen og fortsætter: ”Vi har oplevet udlejere, der smutter, når lejekontrakten er underskrevet. Men på Shellhuset er der blevet taget hånd om os hele vejen igennem – også efter at vi har overtaget ejendommen.”

Og det er faktisk én af vores fornemmeste opgaver. For ikke alene skal vi sikre, at vores kunder får stillet de rigtige rammer til rådighed. Vi skal også sikre, at de kommer godt på plads i dem, og at rammerne matcher kundernes behov – også på lang sigt.

  • Søren Krohn Nielsen

    Asset Manager

  • Jan Larsen

    Ejendomsinspektør

  • Magdalena Nowak Nielsen

    Senior Projektleder

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Henriette Marie Borgen

Kommunikationskonsulent,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 22 63 73 82 E-mail