1609 København V

Axel Towers

Type
Basisleje kr./m²/år
Areal
Energimærke
Lav en forespørgsel Vis på kort

Axeltorv 2, 1609 København V

Byens fotogene kæledække

En grund midt i København over for Tivoli og på en af de mest attraktive beliggenheder. Her findes en matrikel, som har båret på mange ejendomsvisioner gennem tiden, og som rummer en lang og spændende historie.

Scala lukkede i 2006 og lå herefter forladt og øde hen og lignende en kulisse fra en gyserfilm med støv på spillemaskinerne og en grinende, mekanisk klovn. Med Scalas lukning var vejen banet for et nyt projekt, og ideen var vild. Fra Scalas murbrokker skulle fem kobbertårne rejse sig. I dag er der liv på pladsen og butikker og cafér i den nederste del af tårnene. I toppen af tårnene er der kontorlokaler, restaurant og bar med udsigt.

Axel Towers ejes af ATP Ejendomme, PFA Pension og Industriens Pension.

Se ledige lejemål i Axel Towers
 • Legende arkitektur

  Arkitekturen har gjort Axel Towers til et landemærke.

 • Hævet byhave

  Mellem tårnene er der adgang til en hævet byhave, hvor forbipasserende kan nyde en kaffe og se ned på både Jernbanegade og Vesterbrogade.

 • Forførende geometri

  Axel Towers' former er runde og bløde.

 • Gode shoppingmuligheder

  Der findes en bred vifte af butikker i stueplan.

 • Tårnene

  De fem tårne rummer 40.000 m² fordelt på ca. 23.000 m² over terræn og ca. 18.000 under terræn.

Ikke kun udseende

Axel Towers har opnået sølv i DGNB-certificering, hvor især det sociale parameter har scoret højt. Indeklimaet i tårnene er optimeret i forhold til lys, luft og akustik. Derudover har tårnene skabt et attraktivt byrum, og er en smuk ejendom såvel inde som ude, som også tæller positivt i certificeringen. Der er til eksempel solceller på taget, særlige solskærme og tonende vinduer, som stadig lukker lyset ind og giver en naturlig afkøling. Derudover er fjernkøling og fjernvarme medvirkende til, at ejendommen scorer sølv i DGNB-certificeringen.