Kanalgaarden

Ørestads Boulevard 126, København S

Generationerne samles i Kanalgaarden i Ørestad

På Kanalpladsen i Ørestad vil den 17.300 m² store ejendom Kanalgaarden i fremtiden danne rammen om hele fire forskellige boligformer. Her etableres boliger til unge, familier og seniorer under ét og samme tag. Og her vil beboerne og deres naboer fra lokalområdet kunne klare indkøbene i den kommende dagligvarebutik eller tage en pause i ejendommens café.

Visionen om at bringe forskellige livsformer sammen danner basis for udviklingen af Kanalgaarden, der strækker sig langs Ørestads Boulevard og Kanalpladsen midt i Ørestad. Ejendommen, der i sin færdige form bliver 31 meter i højden og 12 meter i bredden, bygges op omkring en stueetage, hvor det vil myldre af liv og mennesker i alle aldre. Her vil den kommende café, det grønne strøg og ejendommens fællesrum skabe liv, summen og synergi på tværs af beboere og generationer.

De almene ungdomsboliger bliver udviklet i samarbejde med boligselskabet fsb, og Kanalgaarden er klar til indflytning i løbet af 2025.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Fælles udeliv

    Grønne gårdrum skal indbyde til ophold og samvær for de kommende beboere.

Type: Bolig og erhverv

Areal: 17.300 m²

Periode: 2020-2025

Bygherre: ATP Ejendomme

Arkitekt: WERK og C. F. Møller Architects

Ingeniør: MOE A/S

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Lige midt i alting

Med adresse midt i Ørestad er Kanalgaarden tæt på både handelslivet i Field’s, kulturelle oplevelser i Royal Arena og naturen på Kalvebod Fælled. Om hjørnet findes desuden lufthavnen, motorvej E20 og Ørestad Station, hvor både Metro og Regionaltog kører. Desuden vil Kanalgaarden blive nabo til den nye skole med idrætshal, og for vandhundene kommer der en offentlig svømmehal. Du skal bare krydse gårdrummet, så træder du direkte ind på skolens område.

Billede fra byggepladsen august 2023.

Forår 2021

Vedtagelse af lokalplan.

August 2022

Arbejdet påbegyndes på byggepladsen.

Oktober 2022

Etablering af spuns i uge 42 og 43.

April 2023

Montering af elementer påbegyndes.

Foråret 2025

Kanalgaarden tages i brug.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til Kanalgaarden, er du velkommen til at kontakte mig.

Tobias Max Poulsen

Projektchef

Telefon +45 91 36 66 23 E-mail