25. april 2023

Danmarks største kontorhotel er åbnet i det centrale København

Kunder

I foråret 2023 åbner Danmarks største kontorhotel på næsten 9.000 m2 i Shellhuset. Åbningen markerer kulminationen på et visionært renoveringssamarbejde mellem kontorhoteloperatør ordnung og bygherre ATP Ejendomme. Det har resulteret i et moderne kontorhotel med fokus på detaljen, det gode arbejdsmiljø og en fuld fleksibel og fremtidssikret ejendom.

Mindre og mellemstore virksomheder oplever i dag en øget digital udvikling, og efterspørger i stigende grad mulighederne for hybridarbejde, som udviklingen har åbnet op for. SMV’er drager samtidig store for-dele ved øget fleksibilitet, muligheder for at op- og nedjustere kontorkapaciteten løbende og for at have faciliteter til rådighed, som ellers kun forbindes med et firmadomicil. Det er en del af forklaringen bag det stigende udbud af kontorhoteller. Det mener Hauke Haas, CEO i ordnung.

”Vi oplever en stor vækst af virksomheder, der med rettidig omhu for øje, ser behov for at kunne tilpasse sig hurtigt skiftende markedsbehov, mens den hybride arbejdsplads repræsenterer en ny æra af fleksibili-tet, som matcher fremtidens arbejdsmarked. Og det er blandt andet derfor, at Shellhuset i dag står som kontorhotel,” siger Hauke Haas.

En oplagt samarbejdspartner

ATP Ejendomme har, som bygherre på projektet, stået bag renoveringen af Shellhuset, og har på mange måder været den ideelle partner til ordnung. Kontorudlejning som en fuld-service-ydelse er nemlig også et tilbud, som ATP Ejendomme i stigende grad udruller til sine erhvervskunder.

”Space-as-a-service og den hybride arbejdsplads er koncepter, som vi i høj grad skeler til, når vi renoverer og indretter kontorejendomme. Samarbejdet med ordnung på Shellhuset har derfor også haft et naturligt udgangspunkt, og hjælper os til at blive klogere på, hvad der gør konceptet ideelt for mange af fremtidens erhvervsdrivende,” fortæller Jan Johansen, ejendoms- og udviklingsdirektør i ATP Ejendomme.

Lidt udenfor normalen

Når ATP Ejendomme renoverer og tilrettelægger kontormiljøer, er det normalt i dialog med én eller få virksomheder, som flytter ind i lejemålet. Det har ikke været tilfældet på Shellhuset, hvilket ifølge Jan Jo-hansen har gjort tilblivelsen af kontorhotellet til en særlig interessant udfordring:

”Sammen med ordnung har vi skulle kigge længere frem og skabe et arbejdsmiljø, som ikke alene passer til én indflytter, men derimod appellerer til et væld af forskellige erhvervskunder af varierende størrelse. For os er det en mulighed for at udfordre måden, vi indretter fremtidens kontorer på, så det har på alle måder været en lærerig renovering,” fortæller Jan Johansen.

ordnung udvider i København

Kontorhotellet i Shellhuset er en stærk tilføjelse til ordnungs omfattende tilstedeværelse i hovedstaden. Selv med udlejning blandt andet på Strandvejen i Hellerup, Gammel Kongevej på Frederiksberg og Bred-gade i København K er det nye kontorhotel noget særligt:

”Tilrettelæggelsen af Shellhuset har i den grad gjort det muligt for os at imødekomme kravene fra en bred vifte af virksomheder og deres individuelle behov. Fra den dag, vi satte vores underskrift på lejekontrakten, har det været vores mål at skabe en mindeværdig oplevelse for vores lejere. Vi har indrettet etagerne med fokus på eksklusivitet og ordentlighed, og hvert element er nøje udvalgt, for at vores lejere kan nyde en produktiv og behagelig arbejdsdag. Og den sublime beliggenhed taler næsten for sig selv,” afslutter Hauke Haas fra ordnung.

Kontorhotellet åbnede d. 1. februar og forventes fuldt udlejet i løbet af 2023.

  • Shellhuset udefra

  • Det imponerende interiør

  • En kantine som matcher resten

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

John Veje

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 96 93 13 E-mail