5. november 2021

Høj og lav på besøg i Granskoven

Carl Bro Haven

De store nedrivningsmaskiner stod for en gangs skyld stille på byggepladsen Granskoven i Glostrup i går. Tilmed pænt på rad og række.

For der var varslet besøg fra den lokale børnehave til ’Klap en maskine’-dag, og inden da nåede socialdemokraten Nicolai Wammen sammen med partifælle og borgmesterkandidat i Glostrup Kommune, Kasper Damsgaard, også at lægge vejen forbi. Det var ikke helt tilfældigt, at Kasper Damsgaard havde valgt Carl Bro Haven som omdrejningspunkt for rundturen i lokalområdet, for projektet er et foregangsprojekt for ATP Ejendomme, både hvad angår bæredygtighed og borgerinddragelse.

Læs mere om Carl Bro Haven
  • Dagens første gæster

    Fra venstre Nicolai Wammen, Kasper Damsgaard og Søren Enemark

Visionerne blev formidlet

De visioner afspejlede sig i senior projektchef Bo Schoppes rundvisning på byggepladsen og i fortællingen om Carl Bro Haven, og især i den proces, der de næste tre år kommer til at sætte sit præg på området. For det endelige resultat er én ting. Vejen dertil er også en stor del af forklaringen på, hvorfor projektet er så værdifuldt for lokalområdet, at det er værd at vise frem på et ministerbesøg. Materialer fra nedrivningen bliver sorteret og genanvendt i det nye byggeri, og projektet indgår i undervisningsforløb om cirkulær økonomi og bæredygtighed på den lokale folkeskole, som også har været inddraget i at lave kunst på byggehegnet, og som vil blive aktivt inddraget igennem hele byggeriet.

 

 

Måske du kunne være interesseret i…

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail