5. april 2022

Boligprojekt navngives efter Glostrup-pionér

Udvikling

ATP Ejendommes byggeprojektet på Granskoven 8-10 i Glostrup har indtil nu, på grund af sin beliggenhed, haft arbejdstitlen Granskoven. Nu tager boligerne navn efter ingeniør-pionéren Carl Bro, som stiftede den rådgivende ingeniørvirksomhed Carl Bro Gruppen, der havde sit hovedkvarter på grunden. Boligprojektet er navngivet Carl Bro Haven og står færdigt i 2025.

Et stenkast fra Danmarks største nye skov Vestskoven og klos op ad både Supercykelsti, skole og en helt ny dagligvarebutik vil de nye beboere i Carl Bro Haven allerede fra dag 1 opleve et levende og nærværende bymiljø.

Boligprojektet står klar til indflytning i foråret 2025 og består af 200 nye boliger fordelt på fire nye bygninger samt en bygning, som er bevaret fra det tidligere bygningskompleks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Carl Bro Haven
  • Carl Bro Havens 200 boliger står færdig i 2024

Opkaldt efter ingeniør

Boligprojektet tager navn fra ingeniøren Carl Bro, der udover sit virke som ingeniørvirksomhed er anerkendt for at være en af de første danske virksomheder til at indføre flexordning for sine medarbejdere og for sine aktiviteter på det afrikanske kontinent som fast partner med Danida. Carl Bro døde i 2006 – 80 år gammel.

Kan ikke overvurderes

Ifølge Glostrups borgmester Kasper Damsgaard kan betydningen af Carl Bro i Glostrup ikke overvurderes:

”Det er en gave for enhver kommune at have iværksættere som Carl Bro. Han har om nogen givet liv til området og det er min klare forventning, at de mange nye boliger på en ny måde bringer liv. For mig er det derfor naturligt, at området opkaldes efter ham,” udtaler borgmesteren.

Kort om Carl Bro Haven

Ud over de 200 nye boliger kommer Carl Bro Haven til at rumme tagterrasser, grønne fællesområder og et orangeri. Den store grund kommer også til at lægge jord til to nye veje, som har fået navnene Grannålen og Grankoglen.

Kort om Carl Bro

Carl Bro er født på Fur, tog sin studentereksamen i Viborg og blev i 1952 uddannet civilingeniør i København. Han grundlagde i 1959 ingeniørvirksomheden af samme navn og lagde sit hovedkvarter på Granskoven 8-10. Carl Bro gruppen er i dag en del af den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Sweco.

Læs mere om projektet eller skriv dig op til en bolig i Carl Bro Haven

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

John Veje

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 96 93 13 E-mail