Den 12.200 m² store kontorejendom på Hørkær i Herlev blev i foråret omdannet fra klassisk kontorbygning fra starten af 80’erne til renoveret Convenience House med puls og fremtid. Et af de helt store tiltag var etableringen af kantine og madlaboratorium i ejendommens stueetage, der som full-service koncept leverer både morgenmad, frokost, mødeforplejning og take away-retter til familie- og gæstemiddagen derhjemme.

”Idéen er, at det skal være så nemt som muligt for ejendommens lejere at få arbejdsdagen til at hænge sammen med privat- og familielivet,” fortæller kantinens køkkenchef Mathias Boock fra FOOD by Coor, og fortsætter ”det gør vi både ved at tilbyde tre daglige måltider, men også ved at sælge forskellige råvarer til lejernes egen madlavning derhjemme.”

Foruden de måltider, der kan købes i kantinen, er det nemlig også muligt at handle blandt andet vin, dressinger og forskellige specialiteter på kantinens webshop.