6. november 2019

Vi etablerer gulve og vægge

Scandic Nørreport

På alle seks etager i det kommende hotel samarbejder håndværkere på tværs af faggrupper og kompetencer, og nu begynder blandt andet både gulve og vægge at tage form.

Bag murene på det kommende hotel på Nørreport Station er den store forvandling i fuld gang. Både tømrere, murere og smede arbejder parallelt på etagerne, hvor de skiftevis byder ind med deres kompetencer for at optimere byggeprocessen mest muligt. På flere af etagerne er det tydeligt at fornemme både værelser og indretning, hvilket blandt andet skyldes etableringen af gulve og vægge, som begge er ved at tage form.

”Vi har de sidste par måneder genoprettet de gamle gulvkonstruktioner, som er blevet etableret i årenes løb, og bygget en ny konstruktion med 30 mm krydsfinerplader, som det nye gulv skal monteres ovenpå,” fortæller Anders Peter Rasmussen, der er byggeleder på den igangværende ombygning og tilføjer desuden, at hotelværelserne skal indrettes med trægulve, mens gangarealerne beklædes med tæppefliser.

Foruden nye gulve er der på flere af etagerne også opsat stålkonstruktioner til vægge, som afgrænser værelserne fra hinanden. Hotellet får i alt 100 værelser, der placeres fra 1.- 5. sal i ejendommen.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller mangler detaljer, er du velkommen til at kontakte mig.

Lene Rytter Larsen

Receptionist, Receptionen

Telefon +45 33 36 61 61 E-mail