24. juni 2020

Arbejdsmiljøkonkurrence sætter fokus på sikkerheden på Strandgade 7

Strandgade 7

13 håndværkere kunne i denne uge iføre sig den gule førertrøje efter at have indtaget førstepladsen i arbejdsmiljøkonkurrencen på Strandgade 7.

En veludført afspærring eller ekstra oprydning er blandt andet noget af det, der kan føre til en sejr i arbejdsmiljøkonkurrencen på Strandgade 7. I konkurrencen dyster alle byggeriets håndværkergrupper mod hinanden og vinderen afgøres ud fra en sammentælling af de point, der uddeles i forbindelse med de faste mønsterrunder på pladsen over en otte ugers periode.

Samlet var det denne gang de 13 håndværkere fra NCC EL, der løb med sejren, og her var det blandt andet gode sikkerheds- og sundhedsidéer, der var med til at sikre dem sejren.

”Teamet har gjort en ekstra indsats i forhold til oprydning og sikret sig, at afklip fra ledningen og øvrige materialer opsamles med det samme, efter det er klippet af. En sådan optimering høster ekstra point i forbindelse med mønsterrunderne”, fortæller Kasper Vilman Pedersen, der er logistikansvarlig på den igangværende ombygning.

Iført de gule førertrøjer kan det vindende team nu tydeligt spottes, når de bevæger sig rundt på etagerne på Strandgade 7.

Arbejdsmiljøet i fokus
Foruden at være et sjovt element i hverdagen, er arbejdsmiljøkonkurrencen et tiltag, der skal bidrage til at højne både arbejdsmiljøet og sikkerheden på pladsen.

”Med konkurrencen skærper vi fokus omkring sikkerheden på pladsen, og gør det sjovt at gøre lidt ekstra for at sikre, at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top ”, fortæller arbejdsmiljøkoordinator på ombygningen, Henrik Eggersen.

I de næste otte uger kører arbejdsmiljøkonkurrencen igen med fokus på renholdelse, sikkerhed med intern transport og forebyggelse af fald.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Rikke Jepp Mortensen

Projektleder, Kommunikation & Marketing

Telefon+45 24 91 80 52 Email