15. juni 2022

ATP Ejendomme udlejer stort domicil ved Københavns Inderhavn

Christiansbro

ATP Ejendomme har indgået aftale med Netcompany om leje af 24.000 m² på Christiansbro. Netcompany får dermed domicil i en af Københavns mest fremtrædende ejendomme, der i mange år var Nordeas danske hovedkvarter.

Ejendommen, som Netcompany flytter ind i, ligger på en af Københavns mest centrale erhvervsadresser og har en enestående udsigt til by og havn mellem Knippelsbro og Slotsholmen.

Takker for et konstruktivt samarbejde

Den underskrevne kontrakt glæder ATP Ejendommes direktør for Investment & Asset Management, André Scharf:

”Vi er glade for at give Netcompany nøglerne til denne centralt beliggende ejendom, som de fleste københavnere og især christianshavnere kender. Denne store aftale med Netcompany illustrerer, at der fortsat er efterspørgsel efter kvalitetserhvervslejemål på de bedste placeringer i København,” udtaler André Scharf og fortsætter:

”Jeg vil også gerne takke Netcompany for et godt, professionelt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med forhandlingerne. Vi glæder os til at byde dem velkommen som kunde hos ATP Ejendomme, når vi har afsluttet indretningen af deres nye domicil.”

Topmoderne arbejdsplads med plads til socialt samvær

Medstifter og CEO i Netcompany, André Rogaczewski, glæder sig over de mange muligheder, det nye hovedkvarter giver Netcompanys medarbejdere:

”Jeg ser frem til, at vi flytter ind i et nyt moderne hovedkontor, der med sin centrale beliggenhed i hjertet af København skaber endnu bedre forhold for vores dygtige medarbejdere. På kun fem år er vi gået fra at være 1.000 ansatte til i dag at være mere end 1.600 i København, og det understreger, at tiden er inde til at skabe nye rammer for vores vækst. Med vores nye domicil får vi ikke kun en topmoderne og bæredygtig arbejdsplads, men også nogle af Københavns bedste rammer for socialt samvær, hvilket er en stor og vigtig del af kulturen i Netcompany,” siger André Rogaczewski.

I tråd med strategien

Ifølge ATP Ejendommes administrerende direktør, Martin Vang Hansen, sker udlejningen i forlængelse af de strategiske spor, der er lagt for ATP Ejendomme:

”Vi har et klart strategisk sigte om at tilbyde fremtidens centrale, moderne og fleksible kontorlejemål i de største danske byer til både små og store virksomheder. At vi nu har fået Netcompany på kundelisten fortæller os, at vi er godt på vej til at lykkes med den dagsorden.”

Efter en gennemgribende renovering forventes Netcompany at flytte ind på Strandgade 3 i foråret 2023. Renoveringen foretages af NCC, som ATP Ejendomme også samarbejdede med på totalrenoveringen af naboejendommen, det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen, som åbnede i efteråret 2021.

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Morten Steen

Kommunikations- og pressekonsulent,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 91 36 66 41 E-mail