16. december 2020

Børns Vilkår udvider med 587 kvadratmeter 80’er funktionalitet i Valby

Kunder

Fra lokalerne på førstesalen på Krumtappen 2 i Valby hjælper Børns Vilkår børn, unge, forældre og fagpersoner over hele landet. Her har 48 medarbejdere haft adresse siden august, hvor 587 ekstra kvadratmeter stod klar til at tilbyde mere plads og funktionalitet i hverdagen.

Hos Børns Vilkår har de vokseværk. Flere medarbejdere kræver mere plads, og det har de fået på Krumtappen 2 i Valby – blot 20 meter fra deres nuværende lejemål i det gamle bryghus i Trekronergade. Her arbejder de for at hjælpe alle de børn og unge i Danmark, der udsættes for svigt.

”Med vores stigende aktiviteter og voksende medarbejderantal stod vi med to muligheder; at flytte helt eller koble vores nuværende lejemål med nogle ekstra kvadratmeter, og med de muligheder vi så i lejemålet på den modsatte side af gården, valgte vi sidstnævnte,” fortæller Lars Ploug Sørensen, der er administrationschef i Børns Vilkår.

De ekstra kvadratmeter fandt de på førstesalen i den gule murstensejendom på Krumtappen 2, hvor 587 kvadratmeter nu danner arbejdsplads for 48 af Børns Vilkårs medarbejdere. Lejemålet blev de opmærksomme på gennem deres kolleger i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, der har adresse i samme ejendom. Efter en rundtur i deres kontor fik Børns Vilkår nemlig øjnene op for 80’er ejendommens regulære rammer, der går hånd i hånd med deres forretningsmæssige behov.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Rikke Jepp Mortensen

Projektleder, Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 91 80 52 E-mail