17. januar 2022

Christianshavns nye trappe åbner

Udvikling

Fra i dag kan du tage turen direkte fra Knippelsbro til havnefronten på Christianshavn. Her åbner ATP Ejendomme den nye trappe, der forbinder de to niveauer. Trappen er en del af det projekt, der de seneste år har forvandlet Ørkenfortet fra kontorejendom til femstjernet hotel.

I september fik Christianshavn et nyt hotel, og nu får den københavnske bydel en ny trappe. Den godt seks meter brede granittrappe er nabo til Kulturtårnet og tilbyder gående en nem smutvej direkte fra Knippelsbro til havnefronten på Christianshavn og vice versa.

ATP Ejendomme står bag den nye trappe, som er etableret i forbindelse med den netop afsluttede ombygning af Ørkenfortet, der gennem de seneste år har forvandlet ejendommen til femstjernet hotel under navnet NH Collection Copenhagen, der slog dørene op den 1. september i år. Med ombygningen er både ejendommen og området blevet åbnet op mod byens borgere og de turister, der besøger København.

”Vi har haft et ønske om at forvandle et af byens mere aflukkede hjørner til et transparant og imødekommende område, hvor man har lyst til at opholde sig. Her er trappen fra Knippelsbro et vigtigt element, da den skaber en ny og noget nemmere vej til havnepromenaden og de faciliteter, der ligger på den strækning. Blandt andet hotellets kommende restaurant. Vi er glade for, at denne del af projektet nu også er færdig, og vi ser meget frem til, at trappen bliver taget i brug,” fortæller Jan Johansen, direktør for Property Management & Development i ATP Ejendomme.

Trappen er udført i materialer, der er kendetegnet for områdets øvrige belægninger, ligesom at det oplyste stålgelænder er inspireret af rækværket på Knippelsbro. Trappen er udstyret med en cykelrampe i begge sider, så også cyklister kan benytte den nye adgangsvej.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller mangler detaljer, er du velkommen til at kontakte mig.

Lene Rytter Larsen

Receptionist, Receptionen

Telefon +45 33 36 61 61 E-mail