26. marts 2021

Gå tilbage

OK-Fonden og PFA køber i fællesskab psykiatrisk bosted og plejehjem fra ATP Ejendomme

Vores ejendomme

OK-Fonden har etableret et samarbejde med PFA om at opføre friplejehjem og seniorboliger i 10 danske kommuner. Som en del af det projekt har parterne indgået en fælles aftale om, at OK-Fonden og PFA køber Thea og Bavne Ager fra ATP Ejendomme den 1. april 2021.

OK-Fonden solgte i 2017 bygningen, som huser det psykiatriske bo- og behandlingssted Thea på Frederiksberg til ATP som en del af almindelig kapitalforvaltning. Desuden finansierede ATP-byggeriet af OK-Fondens friplejehjem, Bavne Ager, i Gilleleje.

”Vi har haft et godt samarbejde med ATP Ejendomme og glæder os over, at vi sammen har fundet frem til en aftale, som gavner alle parter. Vi ser frem til, at de to ejendomme bliver en del af vores langsigtede projektsamarbejde med PFA”, siger Ulrik Ahrendt-Jensen, administrerende direktør i OK-Fonden.

”I PFA ønsker vi at skabe gode rammer for det gode seniorliv. Det sker bl.a. via vores partnerskab med OK-Fonden, hvor vi med denne investering som den seneste i rækken er med til at understøtte det voksende behov for nye og attraktive boligformer til den stadig større gruppe af seniorer. Vi er glade for investeringen, som både vil komme vores kunder til gavn i form af positive afkast på pensionsopsparingen, og samtidig ved at kunderne og deres familie har fortrinsret til boligerne på friplejehjemmet,” siger Peter Kenneth Morgan, Senior Investment Manager i PFA.

Martin Vang, administrerende direktør i ATP Ejendomme:
”Som et led i forenklingen af vores portefølje og i forlængelse af vores nye strategi har vi ønsket at finde en ny og langsigtet ejerløsning for de to ejendomme. Vi er derfor meget tilfredse med at ejendommene efter en god proces med Ulrik og hans team nu er afhændet til OK Fonden og PFA med et tilfredsstillende resultat for vores medlemmer.”

Handlen får ingen indflydelse på livet og hverdagen for beboere og medarbejdere på Thea og Bavne Ager.

Fakta

Bostedet Thea er opkaldt efter OK-Fondens stifter, Arnes Ginges kone, Thea Brank Ginge.
Huset er bygget i 1899 som hjem til arbejdsføre blinde kvinder. I 1998 blev huset totalt renoveret. Huset er katalogiseret som bevaringsværdigt. Thea er på 2.800 kvadratmeter fordelt på 4 etager plus kælder. Det ligger på Mariendalsvej på Frederiksberg.

Friplejehjemmet Bavne Ager ligger i naturskønne omgivelser på Bavne Ager i gåafstand til Gilleleje, havnen og Gilleleje Hovedgade. Plejehjemmet er indrettet med 72 plejeboliger og fællesfaciliteter med blandt andet dagligstuer, spisestuer, wellnessrum og café. Plejehjemmet har sit eget køkken.

Boligerne har alle eget badeværelse, et soveafsnit og opholdsrum. Der er to størrelser boliger på henholdsvis 63 og 68 kvadratmeter hvoraf 36 til 40 kvadratmeter udgør selve boligen. Det resterende areal indgår i husets fællesarealer.

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail