17. maj 2021

Skurby på byggeplads på Strandgade 7

Det har ikke bare været skurvogne på et blåt stativ. Det har været byggepladsens samlingspunkt over 20 måneder

Strandgade 7

Både frokoststue, kontorer, mødelokaler og omklædningsfaciliteter har alt sammen været at finde i de 36 skurvogne, der siden juli 2019 har haft adresse i Knippelsbrogade. Men nu er det snart en saga blot. Projektets afslutning rykker nemlig nærmere, og det betyder et farvel til skurbyen.

I 20 måneder har 36 skurvogne fungeret som samlingspunkt for de godt 180 personer, der dagligt arbejder på projektet på Strandgade 7. Det er her, at projektgruppen og de mange involverede parter holder møder. Her, at sikkerhedsskoene og hjelmene bliver placeret efter en endt arbejdsdag. Og her, at frokosten nydes med udsigt over Københavns Havn.

Færre folk på pladsen kræver færre skurvogne

Som projektet rykker tættere på sin afslutning, vil der være færre folk på pladsen, og dermed er der ikke længere behov for den store skurby. Nedtagningen af skurvognene sker torsdag og fredag i uge 20 samt torsdag og fredag i uge 21 og fortsætter et par uger frem. De omkring 80 personer, der fortsat vil have deres gang på pladsen, vil dog stadig have tag over hovedet og adgang til faciliteter som kantine og omklædning. Dette vil blot være i otte nye skurvogne, som er etableret i Kajgade. Projektgruppen, som også har holdt til i skurbyen, vil fremadrettet have kontor i en ejendom lidt længere nede ad vejen.

Du kan læse mere om skurbyen, og hvordan den blev etableret, her.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Rikke Jepp Mortensen

Projektleder, Kommunikation & Marketing

Telefon +45 24 91 80 52 E-mail