31. august 2021

Vibeke Bak Solok tiltræder som Chief Financial Officer

Mennesker

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Vibeke Bak Solok starter som CFO hos ATP Ejendomme den 14. september.

Vibeke har tidligere arbejdet som COO i Group Risk Management og som regnskabsdirektør i Danske Bank, og kommer i ATP Ejendomme til at varetage det ledelsesmæssige ansvar for de økonomiske, regnskabs- og IT-mæssige områder. I tæt samarbejde med den administrerende direktør og den øvrige direktion, skal Vibeke være med til at sætte den strategiske dagsorden og styrke organisationen i alle lag.

”Med Vibeke ombord får vi en erfaren samt strategisk og visionær stærk CFO, som bliver en central aktør i den videre transformation og udvikling af ATP Ejendomme. Samtidig ønsker vi med Vibeke at skabe øget gennemsigtighed og effektivitet på tværs af forretningen gennem teknologi og dataudnyttelse”, siger adm. direktør Martin Vang Hansen.

Om sin nye stilling i ATP Ejendomme siger Vibeke: ”ATP Koncernen gør en forskel for mange. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling af ATP Ejendomme og en af landets mest markante ejendomsporteføljer. Den kommende tid byder uden tvivl på mange spændende faglige udfordringer, og jeg ser meget frem til at blive en del af branchen og en virksomhed, hvor både ambitioner og udvikling er i højsædet.”

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail