10. marts 2021

ATP Ejendomme henter Chief Financial Officer fra Danske Bank

Mennesker

Den 1. juni byder vi velkommen til Maiken Moltke Olesen, der tiltræder i stillingen som Chief Financial Officer.

Maiken Moltke Olesen kommer fra en stilling som Senior Vice President i Danske Bank og kommer i ATP Ejendomme til at varetage ansvaret for vores Business Support-funktioner. Maiken bliver en del af direktionen og vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige direktionsmedlemmer.

”Maiken er en stærk kapacitet, og hun kommer til at bidrage betydeligt til vores udvikling af økonomiområdet og den langsigtede transformation af forretningen. Samtidig ønsker vi med Maiken at styrke vores fokus på digitalisering og på brugen af data”, siger Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme.

Om skiftet til ATP Ejendomme siger Maiken: ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af ATP, der for mig fremstår som en stærk koncern med sunde værdier og et højt kompetenceniveau. Og til at blive en del af en branche, som betyder meget for dansk økonomi. Jeg ser frem til at gøre en forskel ved at sætte fokus på ledelse og medarbejderudvikling samt at bidrage med mine erfaringer indenfor økonomi, risikostyring og transformation”.

Vi glæder os meget til at byde Maiken velkommen i ATP Ejendomme.

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail