ATP Ejendomme står over for at øge aktiviteterne inden for byggeri og projektudvikling, blandt andet med henblik på at fremme udnyttelsen af eksisterende byggeretter. Til at lede og drive denne udvikling har ATP Ejendomme ansat Jan Johansen, som får det overordnede ansvar for lejemålsindretninger, renoveringer, nyopførelser og drift.

Jan Johansen kommer fra entreprenørkoncernen CG Jensen, hvor han siden 2012 har bestridt forskellige ledende stillinger, senest som direktør for kvalitet/rapportering (CQO) og medlem af direktionen.

”Med ansættelsen af Jan får vi en stærk kapacitet, som gennem en årrække har opbygget både strategisk og operationel erfaring med projektudvikling, projektstyring og økonomistyring inden for byggebranchen. Samtidig ønsker vi med Jan at øge fokus på blandt andet implementering af digitale løsninger til effektivisering og styring af såvel projektudvikling som driftsovervågning og -optimering”, siger Martin Vang Hansen, administrerende direktør i ATP Ejendomme.

Også Jan Johansen glæder sig til at tiltræde sit nye job og til samarbejdet med organisationen:

”ATP Ejendomme har en stærk og attraktiv markedsposition, og jeg ser frem til at være med til at udvikle og styrke projekt- og ejendomsudviklingen og samtidig understøtte de tværgående tiltag og processer i ATP Ejendomme, der fremmer vigtige områder som effektivisering, digitalisering og bæredygtighed”, siger Jan Johansen.

Jan Johansen tiltræder stillingen senest den 1. december 2020 og indtræder i direktionen i ATP Ejendomme, der vil bestå af adm. direktør Martin Vang Hansen, investeringsdirektør Kenneth Olsson, investeringsdirektør André Scharf samt Jan Johansen.