18. oktober 2021

En nat med kultur

Vores ejendomme

Porteføljen bugner af spændende og ikoniske ejendomme, og hvad kunne være mere oplagt end at dele dem med omverden?

Det var tanken, da vi i fredags for første gang nogensinde deltog i den københavnske Kulturnat. For nogle ejendomme byder på historier og oplevelser, der ikke kun bør være forbeholdt vores kunder. Vi er stolte af dem, og viser dem gerne frem. Det kom der tre meget forskellige og velbesøgte arrangementer ud af.

Historiens vingesus under Shellhuset

I kælderen under Shellhuset, hvor vidnesbyrd om stedets dunkle fortid som hovedkvarter for Gestapo stadig er synlig, genoplivede historiker Christian Aagaard de skæbnesvangre minutter, hvor 18 engelske bombefly fløj ind over København, udslettede Gestapos hovedkvarter og fejlbombede et beboelseskvarter på Frederiksberg.

Stille diskodans mellem Axel Towers

I byhaven mellem de gyldne tårne inviterede vi publikum til Silent Disco. Udstyret med hovedtelefoner og tre playlister at vælge imellem, var der gode muligheder for at finde sin indre diskodanser frem og give den gas i midten af Københavns arkitektoniske kæledække.

Fra Ørkenfort til femstjernet bæredygtighed

Vi bød indenfor på et af hovedstadens nyeste og mest markante hoteller for at give et ekstraordinært indblik i den ikoniske ejendoms forvandling. Publikum blev klogere på historien, arkitekturen og hotellet, mens de bevægede sig gennem etagerne og op til den enestående udsigt over København fra det grønne tag, hvor der normalt ikke er adgang for offentligheden.

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring mig op

Kirsten Meyer

Kommunikationschef,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 20 19 33 54 E-mail