25. januar 2022

Tæt på kunder og ejendomme

Mennesker

På Åboulevarden 37 i Aarhus har to nye ansigter indfundet sig ved skrivebordene. Når de altså ikke er ude hos kunderne. De nye ansættelser er nemlig et led i strategien om at komme endnu tættere på vores kunder. Og det gælder både dem i Jylland, på Sjælland og Fyn.

Når det kommer til vores ejendomme og kunder, handler det for os om at være tæt på. Tæt på vores kunder, så vi er i stand til at tænke med og udvikle vores produkter og services til deres aktuelle behov, og tæt på vores ejendomme, så vi ved, hvordan de performer, hvordan de kan udvikles, samt hvilke behov de kan og ikke kan understøtte. Og at være tæt på kræver naturligvis de helt rigtige kompetencer. Derfor opruster vi løbende vores teams med nye kolleger. Det er også tilfældet på vores kontor i Aarhus, der har fået en ejendomsinspektør og en Asset Manager med på holdet.

”Vi skal endnu tættere på vores kunder og ejendomme, og derfor er det vigtigt, at vi har viden forankret internt. Tidligere har vores ejendomsdrift været håndteret af eksterne samarbejdspartnere, ligesom vi ikke har haft Asset Management-funktionen forankret i samme grad i teamet før. Men det er ændret nu, hvor Kasper og Lykke er kommet med på holdet,” fortæller Jakob Geldorf Kristensen, der er afdelingschef hos ATP Ejendomme i Aarhus.

  • Kasper Rosales Funderskov

    Ejendomsinspektør

  • Lykke Poulsen

    Asset Manager

  • Jakob Geldorf Kristensen

    Afdelingschef hos ATP Ejendomme i Aarhus

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Monica Hylander Friis

Kommunikationskonsulent,
Kommunikation & Marketing

Telefon +45 91 36 66 28 E-mail